Het nut en plezier van een elektrische boxspring

U wilt natuurlijk iedere nacht weer genieten van de meest comfortabele nachtrust. Daarom hebben we bij Lekker Bedje naast gewone boxsprings ook elektrische boxsprings, voor extra comfort. Hiermee creëert u een bed dat ideaal is voor uw specifieke slaaphouding. Maak dus gebruik van de voordelen van een elektrische boxspring en geniet van alle extra mogelijkheden.

Comfort elektrische boxspring

Dankzij de verstelbaarheid van een elektrische boxspring kunt u het bed volledig naar uw eigen comfort instellen. Wilt u bijvoorbeeld nog een boekje lezen of wat tv kijken vanuit bed voor het slapengaan? Dan wordt dit stukken comfortabeler door het hoofddeel wat omhoog te zetten. Ontbijt op bed wordt zo een stuk aangenamer, waardoor u veel plezier kunt beleven aan een elektrische boxspring.

Tegen rugklachtenElektrische boxspring

Voor mensen met rugklachten biedt een elektrische boxspring ook uitkomst. Door het voeteneind omhoog te verstellen wordt de druk op de spieren verlicht en kunt u heerlijk slapen zonder last te krijgen van uw rug. Het kan ook helpen met structurele vermindering van rugklachten, doordat uw onderrug en rugwervels minder worden belast terwijl u slaapt. Bovendien zorgt het voor een betere doorstroming van het bloed in de benen, wat ook de vermoeidheid in de benen weg kan nemen. Het is daarnaast ook mogelijk de boxspring volledig af te stemmen op uw slaaphouding.

Voor u en uw partner

Een elektrische boxspring is ook uitstekend te gebruiken door u en uw partner. Wanneer u gebruik maakt van aparte matrassen kunt u de stand van het bed individueel bepalen, zodat ieder zijn eigen comfort kan bepalen. Slaapt u juist op één matras? Ook dan is het geen enkel probleem. Dankzij de dubbele motor is het mogelijk beide delen met elkaar te synchroniseren. Zo wordt het rug- en beengedeelte gelijktijdig verdeeld en kunt u optimaal genieten van uw nachtrust.

Geniet zelf van een elektrische boxspring

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die een elektrische boxspring met zich meebrengt? Kom dan snel eens langs in onze showroom. Voor vragen over onze boxsprings kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. We adviseren u graag persoonlijk.