Een geschikt matras vinden

Bent u op zoek naar een nieuw matras? Bij ons vindt u een groot assortiment aan matrassen van diverse materialen, zoals pocketveren, koudschuim, traagschuim, gelschuim en latex. Wij kunnen ons als geen ander voorstellen hoe lastig het is om een goed matras te kiezen. Er is namelijk zoveel keuze! Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikt matras! Laat u goed voorlichten door onze speciaal opgeleide adviseurs, de koffie staat klaar.

Passend matras

Het kan lastig zijn om een matras te vinden dat bij u past, omdat er vele mogelijkheden zijn. Niet alleen de specifieke matraskenmerken, maar ook uw eigen lichaam en wensen bepalen uw keuze. Een geschikt matras kiest u aan de hand van meerdere factoren, zoals uw slaaphouding, gevoeligheid van uw gewrichten en de vochtabsorberende kracht.

Soorten matrassen

Wij hebben voor u verschillende soorten proefmatrassen op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk de specificaties ervan kunt lezen en uit kunt testen.Matras

Neem ook gerust contact met ons op om de verschillende soorten matrassen te bespreken.

  • Pocketveren matrassen met een koudschuim afdekking: staat bekend om zijn vochtregulerende eigenschap. Ideaal als u het snel warm heeft of veel transpireert. Dit matras geeft per pocketveer de nodige steun, zodat uw lichaam perfect ondersteund wordt. Ook te verkrijgen met latex, traagschuim of gelschuim afdekking.
  • Koudschuim matras: heeft een open celstructuur, waardoor het matras goed ventileert. Het matras heeft een goede veerkracht. Ook ontstaat er geen kuilvorming. Dit matras is geschikt voor mensen die het snel warm hebben. Het is ook ideaal als u klachten heeft aan uw rug of gewrichten.
  • Traagschuim matras of een combinatie met pocketveren: kenmerkt zich door optimale drukverlaging en goede warmte-isolatie. Het matras neemt de volledige vorm van uw lichaam aan. Het is daarom geschikt voor mensen met gevoelige spieren en/of gewrichten. Ook handig voor mensen die het snel koud hebben.
  • Gelschuim matras: dit matras heeft een afdeklaag van schuimgel. Door de gel voelt het matras soepel en zacht. Daarnaast geeft dit matras ook een goede ondersteuning.
  • Latex matras: kenmerkt zich door rubber. Dit matras is soepel en elastisch, waardoor het een optimale ondersteuning biedt. Dit matras is geschikt voor mensen die het snel koud hebben.

Meer informatie?

Wilt u graag weten welk matras het beste bij u past? Wij leggen het u graag persoonlijk uit. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom langs in onze showroom!